Kirakatrendező-dekoratőr a végzettségem, gyerekeim születése után reklámgrafikai stúdiót indítottunk családi vállalkozásban. Ma is él a cégünk, de jó pár éve már esküvői meghívókat és dekorációkat is készítünk.
Minden a monogramokkal kezdődött… Örömmel terveztem a párok neveinek betűiből az esküvő „logoját”. Ez került a meghívókra, aztán a habvágó gépünkkel a dekoráció fő helyére is elkészítettük.
Egyre több megkeresésünk lett és a komplett dekoráció kivitelezésre is sor került. Mára több száz székszoknyánk és egy raktárra való kelléktárunk lett.
Műhelyünkben örömmel várjuk az érdeklődő párokat, kötetlen beszélgetésre, ötletelésre is van lehetőség. Több dekorációs kiegészítőnk és a meghívóink élőben is megnézhetőek.
Csapatunk 2 fős, de állandó fiatal segítőinkre mindenben számíthatunk. Ügyes kezeik és lelkes hozzáállásuk garancia a megálmodott dekorációk profi kivitelezésében!

Janó Móni

Akikkel együtt dolgozunk

Masnis Jucus

MASNI KIRÁLYNŐ

Jucus több éve tagja csapatunknak, a dekorációs gyakorlati idejét is nálunk töltötte. Mesés masnijai méltó díszei a székszoknyáknak, de a meghívók precíz kivitelezése is az ő keze munkáját dícsérik. Ötleteivel és figyelmességével nagyban hozzájárul a rendezvényeink sikerességéhez.

Lufis Timi

A LUFIS TIMI

Mindent tud ami a lufival kapcsolatos! A lufihajtogatástól a robbantós lufiig mindent kérhetünk tőle. Az esküvőkön leginkább a lufiposta és a durrantós lufi közkedvelt, mert nagyon látványos és felemelő része lehet a szertartások befejezésként az ég felé szálló lufitenger.
A dekorálás minden területén számíthatunk rá. Megbízható és nagyon kedves kolleganőnk!
Hívjátok bizalommal, bármilyen alkalomra ahova lufit szeretnétek: +36 20 340 2432

Ceremónia mester

A CEREMÓNIAMESTER

A családi körből Gábor fiam méreti meg magát az Ifjú Párok körében. A pozitív visszajelzések  még nagyobb kedvet adnak neki ehhez a feladathoz, örömmel áll az újabb kihívások elé. Lelkes, lelkiismeretes és magabiztosan beszéli az angol nyelvet. Szeretettel ajánlom őt!
Sári Gábor +36 30 434 4925

Akikért dolgozunk

Masnis Jucus

„…Nagyon határozott elképzelésünk volt a esküvőnk megjelenéséről, és köszönjük nektek, hogy partnerek voltatok a megvalósításban. Nélkületek nagy bajban lettünk volna.” Alexandra és András

Masnis Jucus
„ Már pár éve volt a mi Nagy Napunk, de a fotók hűen őrzik a szépséget amit a kertvendéglő kertjében létrehoztatok. Ezúton is köszönjük a csapatnak a profi munkát a gyönyörű virágokat!” Anna és Gergő
Lufis Timi

„Az esküvői képeinket nézegetve hálás szívvel gondolunk Rátok! A gyönyörű csokromat külön köszönöm, pont olyan volt amilyet álmodtam magamnak! Soha nem felejtem a vendégek arcát amikor meglátták a csodaszéppé varázsolt óriási termet… köszönet a nagyon különleges  főasztaldíszért.. igazi meglepetés volt! Kívánunk nektek még nagyon sok csodás esküvőt! Brigi és Stephen”

Ceremónia mester
„… szeretettel küldjük neked a fotónkat, és szeretnénk megköszönni a csodás dekorációt, amit nekünk varázsoltál az egri Szépasszony Völgyben. Minden részletre figyeltetek, az összhatás lenyűgöző lett. Kívánunk még sok csodás esküvőt és minden jót az egész csapatnak” Kriszti és Csabi
Ceremónia mester
„Hálás köszönet a csodás meghívókért, a csokrokért, az étterem dekorért…. a kellemes beszélgetésekért és a jó tanácsokért. Köszönet mindenért!” Bianka és Máté